Лепа Брена открила у каквом је стању њен дом на Флориди након урагана

GS
Лепа Брена открила у каквом је стању њен дом на Флориди након урагана

Послије страшних информација о жртвама и хиљадама уништених домова усљед језивог урагана "Милтон", огласила се Лепа Брена, која има кућу на Флориди, за коју се сумњало да је погођена разорним непогодама.

Вијест да је ураган "Милтон" однио четири живота и срушио многе куће на Флориди, потресла је цијели свијет.

Као што је познато, српска пјевачица Лепа Брена посједује кућу у Мајамију и сви њени фанови су се забринули да ли је ураган и њу оштетио. Тим поводом се огласила и открила у каквом је стању њена некретнина.

"Ураган је погодио западну обалу Флориде. Људи се нису опоравили ни од прослог урагана од пре две недеље. Клима и временске непогоде уништавају људе и њихове домове. Тешко је то видети, а камоли доживети."

Потом је објаснила да је са њеним домом у Мајамију за сада све у реду.

"Ми смо на Источној обали, тако да је тамо за сад све у реду", рекла је Брена за б92.

Иначе, ријеч је о кући, која је саграђена 1950. године, у типичном америчком стилу. Како су домаћи медији писали, та вила има двориште са базеном далеко мањим од оног који Живојиновићи имају у вили на Бежанијској коси, у Београду.

Брена и Боба су вилу неколико пута реновирали, а према писању домаћих медија, она има по шест спаваћих соба и купатила, две кухиње, бар под ведрим небом до ког иде лифт.

Травњак на крову и пространи базен само су дјелић луксуза, али се чини да је ипак вриједност куће у позицији која је на самом океану.

"Боба је сам опремао читаву кућу, наравно не физички већ визијом. Наручивао је намештај из Италије, али он у томе ужива. За годину дана је више од 15 пута ишао у Мајами због разних ствари, али је на крају све испало како је желео. И он и Брена воле да граде, али је ипак удаљеност од 10.000 километара много за свакога", рекао је неименовани извор близак Живојиновићима за домаће медије.

Претходних година могло се чути и да Живојиновићи планирају да продају ту кућу.

"То је тачно, кућа ће ускоро бити потпуно готова и одлучили смо да је продамо. Мислим да ће то бити кућа која је у рекордном року саграђена у Мајамију јер смо почели градњу прошле године, а ево ускоро ће бити готова. Бивша тенисерка Мартина Навратилова је врата до нас и њена кућа је грађен скоро три и по године. Размишљали смо да је изнајмљујемо, али смо онда Брена и ја сели и договорили се да је ипак продамо, па ћемо следеће године градити нову. Нас бизнис више веже за Европу, а штета је да таква кућа и на таквом месту буде празна. Са друге стране, након што се догодила пандемија корона вирусом људи су из Њујорка почели да се селе у Мајами, и ово је постала тражена дестинација за живот. Уз обалу има релативно мали број кућа и цена им је у овом тренутку добра. Одлучио сам да искористим то" навео је Боба за домаће медије, али испоставило се да су се у међувремену предомислили и да и даље радо одлазе у свој дом у Бискејн Поинту, у Мајамију.

Иначе, ураган "Милтон" је узео два живота, уништио је многе грађевине на Флориди, а више од два милиона кућа и предузећа је сада без струје.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана