Лепа Брена на ХРТ-у рекламирала чарапе

GS
Foto: Facebook

Лепа Брена недавно је гостовала у ХРТ-овој емисији "Код нас дома", а њезин наступ изазвао је лавину негативних коментара.

Наиме, многим гледаоцима није се свидјело што је Брена искористила ову прилику да изрекламира свој најновији модни бренд, чарапе из колекције Ладy Б.

Док је пјевачица неколико минута причала о чарапама, водитељка Ива Шулентић није је ни у једном тренутку због тога зауставила него се само смијешила, што је засметало гледаоцима.

О свему се огласио и ХРТ и уредница емисије Елизабета Биочина.

"Гошћа је била претходно упозната са свим темама разговора. Сценарио гостовања садржао је сљедеће теме: претпразнично вријеме, како га она проводи са својом породицом, о њеним концертима пред многобројном публиком, њена пјевачка каријера, успомене на Загреб, феномен пет распроданих Арена Александре Пријовић и најава њеног концерта у Арени Загреб сљедеће године. Али, упркос тома гошћа је нажалост искористила гостовање у емисији уживо и рекламирала свој нови предузетнички пројект. Нико укључен у стварање ове популарне послијеподневне забавне емисије није имао намјеру бавити се рекламирањем наведених производа", поручили су с ХРТ-а, преноси "Слободна Далмација".

Дио у којем је Брена хвалила своје чарапе изрезан је из емисије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана