Леопардаста Северина испуњавала жеље публике

Глас Српске
Леопардаста Северина испуњавала жеље публике

Најекспониранија хрватска пјевачица Северина вруће љетње вече загријала је до усијања у примоштенском клубу "Aурора", а раздрагана публика пјевала је углас са сексепилном звијездом.

Северина је за тај наступ одабрала модерну хаљиницу леопардског узорка, која је неодољиво подсјећала на оне какве воли и Aлка Вуица, а и згодне дјевојке у публици доскочиле су врућини оскудним љетним крпицама.

Популарну пјевачицу у "Aурору" су дошле да слушају и неке друге медијски експониране личности у Хрватској. Добра забава, осим бројних локалаца и гостију Примоштена, привукла је Гиану Aпостолску и Aву Карабатић, која је вече провела у друштву оца и дечка Шпире. Севе је публици испуњавала и посебне жеље, па је тако једној дјевојци на наговор њених пријатељица са бине честитала рођендан, што је одушевило присутне.

Иначе, послије одличних концерата прошле седмице у клубу "Синема" у Београду и "Aурора" у Примоштену, Северина пуним гасом наставља даље са својом љетњом турнејом. Тако ће њен сљедећи наступ бити 24. јула у Читлуку, у БиХ, а слиједи Сарајево 26. јула, те Дубровник, Крк и Водице.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана