Леонардо у загрљају анђела Тони

Агенције
Леонардо у загрљају анђела Тони

Славни холивудски глумац Леонардо Дикаприо озваничио је везу са још једном манекенком Тони Гарн, моделом "Викторијиних анђела".

Лео је наставио традицију забављања са популарним љепотицама из свијета моде. Већ дуго се причало о њиховој романси, али је током вечери додјеле "Златног глобуса" она коначно и озваничена.

Тридесетдеветогодишњи Дикаприо и осамнаест година млађа Тони размијенили су неколико интимних пољубаца на прослави послије уручења признања и тако потврдили да су заједно. Веза очигледно траје већ више од пола године, јер се још љетос причало да су виђени на одмору заједно.

Манекенка и глумац први пут су "ухваћени" у јавности у мају 2013. године на луксузној јахти у Кану током филмског фестивала.

Двадесетједногодишња Тони је само једна од супермодела које је шармирао славни глумац. Дикаприо је био у вези и са моделима Ерин Хетертон, Кристен Занг, Емом Милер, Жизел Бундшен, Бар Рафаели и глумицом Блејк Лајвли.

Глумац је недавно довођен и у везу са манекенком Мирандом Кер, која се растала од супруга, глумца Орланда Блума. Вечера са Леом покренула је трачеве да је Миранда ускочила у његов загрљај. Међутим, послије пољубаца са лијепом Тони нема сумње да је млада манекенка освојила срце познатог заводника.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана