Леонардо се спрема да лети на Марс

Агенције
Леонардо се спрема да лети на Марс

Док је гостовао у једној емисији са још актуелним предсједником Америке, Бараком Обамом, и научницом за климатске промјене Кетрин Хајло, холивудски глумац Леонардо Дикаприо је поменуо да се пријавио за пут на Црвену планету.

Трио је разговарао о климатским промјенама Земље, али је тема постала додатно занимљива када је доктор Хајло поменула мисију за Марс.

- Ако си човјек и живиш на овој планети - а већина нас живи, зар не? Све док се нисмо пријавили за пут на Марс, а не желим да знам да ли неко јесте, мислим да си луд - казала је она.

Оскаровац јој је као из топа одговорио: "Јесам."

Обама се на то нашалио и рекао: "Мислим да ће признати да је луд".

До краја емисије је остало непознато да ли се глумац нашалио, али познавајући Леонардов живот, није искључено да ће се за неколико година винути ка Црвеној планети.

Наиме, глумац посљедњих неколико мјесеци путује Земљом промовишући њено очување разним акцијама и порукама. Све то објављује на својим друштвеним мрежама, а његови фанови су одушевљени његовим залагањем за очувањем наше планете.

А изгледа да су му досадиле бурне везе које је имао посљедњих година, па је одлучио да се посвети себи и остваривању неких својих недосањаних снова.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана