Лео сломио још једно женско срце

Агенције
Лео сломио још једно женско срце

Већ се неколико недјеља шушка да су манекенка Тони Гарн и познати глумац Леонардо Дикаприо раскинули, а све указује да је ова вијест истинита.

Наиме, лијепа манекенка је сама допутовала у своју родну Њемачку гдје се вјероватно опоравља од раскида. Тамо је посјетила свечаност поводом Интернационалног дана "Day Of The Girl Child". 

У међувремену Тони је присуствовала Недјељама моде у Њујорку, Лондону, Паризу и Милану, али холивудског глумца није било нигдје.

Неки таблоиди су писали како се Лео проводио по клубовима док његова дјевојка ради. 

Тони и Лео посљедњи пут су виђени заједно 3. септембра у Њујорку, али само неколико дана након тога магазин "ОК!" је објавио вијест о њиховом раскиду. 

Да се пар заиста растао свједочи и Леово недавно јавно појављивање са мистериозном бринетом на афтерпартију групе "Kings Of Leon" у једном ноћном клубу у западном Холивуду. 
Двадеседвогодишња Тони се сада придружила дугачкој листи Леових бивших дјевојака супермодела као што су Жизел Бундшен, Бар Рафаели, глумица Блејк Лајвли и многе друге којима је овај холивудски љепотан немилосрдно сломио срце.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана