Лена Ковачевић објавила нови албум "Cafe" у ЦД и ЛП формату

Танјуг
Лена Ковачевић објавила нови албум "Cafe" у ЦД и ЛП формату

БЕОГРАД, - Лена Ковачевић објавила је нови албум под називом "Cafe", који је доступан у формату ЦД-а и ЛП-а. Издање је посебно јел забиљежено и у виду ЛП плоче, што је данас постало права ријеткост у доба дигиталне музике.

ЛП је израђен од посебног узорка бијелог винила штампаног у Прагу, што додаје посебан естетски угођај.

На албуму се налазе сви велики хитови које је Лена објавила до сада, укључујући пјесме попут "", "Дубине", "Хир", "Само да ми је"...

Лена Ковачевић је позната по свом јединственом стилу који спаја елементе поп и јазз музике. На албуму ј одржава овај стил, са препознатљивим аранжманима и квалитетним текстовима који су некада чак лични и искрени.

Лена се посебно захваљује извршном продуценту Владимиру Даниловић и музичком продуценту Дарку Димитрову. Димитров је познати македонски музички продуцент и композитор који је сарађивао са многим великим именима регионалне музичке сцене.

Овај тројац је својом визијом звука и аранжмана сачионио неке од најлепжих песама које су данас велики хитови. Током каријере Лена је остварила бројне успехе, а такође позната је по томе што често сарађује са музичарима из различитих делова света, што јој даје јединствену перспективу и инспирацију за стварање и прилику да буде амбасадор ове врсте музике у свету. Издавачка кућа која стоји иза овог издања је Магиц Рецордс, која је позната по издавању квалитетне музике и промовисању талентованих уметника из региона.

Ово је још један пример успешне сарадње Магиц Рецордс-а са квалитетним музичарима и продуцентима.

Укратко, албум "Цафе" је још једно упечатљиво издање Лене Ковачевић, која је успела да се истакне својим аутентичним стилом и препознатљивим звуком. Уз одличну продукцију и квалитетне песме, албум ће сигурно привући пажњу шире публике и учврстити позицију Лене Ковачевић као једне од најзначајнијих српских музичких умјетница данашњице. Албум "Cafe" Лене Ковачевић може се набавити у свим боље снабдевеним музичким продавницама као и преко издавача - Magic Records..

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана