Лејди Гага о гласинама да је мушкарац: На интернету су се појавиле фотографије...

Б92
Foto: Агенције

Лејди Гага се појавила у другој епизоди серије "Шта слиједи? Будућност с Билом Гејтсом и говорила о гласини која ју је пратила у почетку каријере.

Тада је једна од најчешћих тврдњи била да је 38-годишња пјевачица заправо - мушкарац. 

Године 2011. за CNN је рекла: "Зашто да, доврага, губим вријеме и шаљем саопштења за јавност о томе да ли имам или немам пенис? Моје обожаватеље није брига, а није ни мене."

Сада се, након 13 године, поново се дотакла те теме.

"Кад сам била у раним двадесетима, причало се да сам мушкарац. Прошла сам цијели свијет, одрађивала сам турнеје, промовисала албуме, а у готово сваком интервјуу рекли су ми како круже гласине да сам мушкарац и питали ме што имам да кажем о томе. Разлог због којег нисам одговорила на питање био је тај што се нисам осјећала као жртва те лажи", рекла је Гага Гејтсу.

"Али размишљала сам о томе. Шта је с дјететом које је оптужено за нешто слично, а које би помислило да би јавна особа попут мене требала да се стиди? На интернету су се појавиле фотографије које су биле фотошопиране и људи су говорили: 'Знаш да постоји гласина да си мушкарац. Шта имаш да кажеш на то?'" присjетила се Гага. 

"Била сам у ситуацијама где исправљање гласина није било у најбољем интересу - мислила сам на добробит других људи. Тако да сам у том случају покушала да будем провокативна на други начин. Покушала сам да искористим дезинформације", закључила је музичарка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана