Лејди Гага на суду: Отела јој псе а сада тражи 1,5 милиона долара

Г.С.
Лејди Гага на суду: Отела јој псе а сада тражи 1,5 милиона долара

Џенифер Мекбрајд, жена која је учествовала која је у крађи француских булдога Лејди Гаге, тужи пјевачицу јер није испунила обећање и дала награду од 500.000 долара за проналазак паса, пише ТМЗ.

Џенифер тврди да је Лејди Гага јасно дала до знања да ће “без питања” платити велики износ ако њени пси буду враћени неповређени.

Пјевачица је у фебруару 2021. најавила да ће дати награду ако њени пси Који и Густав буду враћени, али Џенифер каже да је вратила псе 26. фебруара 2021. године, два дана након што су украдени, и да није добила награду коју је Лејди Гага обећала.

Иако је Гага нудила пола милиона долара за награду, Џенифер сада тражи одштету од 1,5 милиона долара од пјевачице због наводног објављивања обмањујуће награде.

Пјевачица се још није огласила о овим наводима.

Мекбрајд је, иначе, наводно била у вези са оцем једног од мушкараца који су одговорни за напад на Гагиног шетача паса Рајана Фишера. Добила је двије године условне казне.

Подсјетимо, Рајан Фишер је 24. фебруара 2021. године шетао три Гагина пса у Лос Анђелесу када га је напало више мушкараца и украло два љубимца пјевачице. Притом је Фишер упуцан у груди и завршио је у болници. Срећом, преживио је. Џејмс Ховард Џексон, који је идентификован као главни кривац, није оспорио тачку оптужнице за покушај убиства. Добио је 21 годину затвора.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана