Лејди Гага је велики лицемер, не желим ништа с њом”

Агенције
Лејди Гага је велики лицемер, не желим ништа с њом”

Лејди Гага је јуче гостовала у британском X фактору гдjе је покушала да се помири са Кели Озборн, преко њене маме Шерон која је судија у овом шоу.

Све је кренуло тако што је Гага на свој Твитер налог окачила фотографију на којој позира са Шерон и рођенданском тортом. На свеопште изненађење, Кели није била одушевљена овим чином па је брзо твитовала: “Не бих да испаднем незахвална, али зашто би ми слала торту преко моје мајке и то са друге стране свијета. Престани Стефани, заостала си а мислиш да си прва”

Фанови Лејди Гаге одмах су почели да засипају профил Кели Озборн негативним коментарима, након чега их је она позвала да шире љубав а не мржњу.

Ипак, и сама Кели није остала дослиједна томе па је на Инстаграм профил окачила слику поменуте торте уз коментар: “Једи го***” и “Лицемјерство”

“Нисам ни знала да ти је рођендан до вечерас. Торта је требало да представља мировну понуду. Срећан рођендан”, било је све што је Гага имала да каже на ово.

Иначе, њих двије су у сукобу више мјесеци, а у интервјуу за “Cosmopolitan” Кели је открила и зашто.

“Вољела сам Лејди Гагу. Вјеровала сам у све за шта се она залагала, док нисам схватила како је она у ствари велики лицемјер. Немојте говорити ‘интервенишите кад видите да неко малтретира неког’ док пуштате сопствене фанове да ми шаљу претње смрћу. Да моји обожаваоци то раде, ја то не бих дозволила”

Кели преиспитује и Гагине ставове о геј правима.

“Користиш разне чудаке да би продужила своју каријеру. Да ли те је заиста брига за геј заједницу? Јер да јесте, више би се борила за то”

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана