Лејди Гага елегантним издањем на додјелу БАФТА награда донијела гламур старог Холивуда

Кликс
Foto: holivud lajf

Лејди Гага појављивањем на синоћњој додјели БАФТА награда на црвени тепих донијела је елеганцију и гламур Холивуда из периода 1940их те се у Лондону прошетала у смарагдно зеленој Ралф Лаурен хаљини.

Гага, која је била номинована у категорији најбоље главне глумице за улогу Патрицие Региани у драми Ридлеyја Скота "Хаус оф гучи", засјенила је све на црвеном тепиху носећи ручно шивену, смарагднозелену хаљину колекције Ралф Лаурен.

Према бренду, за ручну израду је било потребно више од 150 сати, а овај елегантни комад одјеће захтијевао је 50 метара сомота и свиленог тафта.

Пјевачица и филмска звијезда награђена Грамyјем подсјетила је на своја ранија издања комбинујући елегантну хаљину с оштрим, високим платформама. Такођер је додала и сјај помоћу накита Тифани & Цо., укључујући архивску огрлицу од дијаманата и смарагда, као и пар усклађених наушница, наруквицу и прстен из колекције Тифани Блу Бук 2022.

На овогодишњој додјели награда Гагу је у утрци за награду за најбољу глумицу побиједила Џони Сканлан која је имала главну улогу у филму "Афтер Лов".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана