Лејди Гага драматичним издањем покорила црвени тепих

GS
Foto: X.com

Лејди Гага драматичним издањем покорила је црвени тепих на 51. филмском фестивалу у Венецији.

Њена од‌јевна комбинација састојала се од гламурозне црне балске хаљине са баршунастим корсетом, те ласкаве силуете спуштеног струка и волуминозном сукњом са таласима која се ширила попут пипака. Гагина хаљина заправо је хауте цоутуре Christian Диор креација, али оно што је заправо украло show јесте њен винтаге Пхилип Treacy фасцинатор, преноси Аваз.

Lady Гага, у величанственој  црној хаљини  куће Диор, носила је прекрасан шешир за главу као и обично. „Шешир од чипке“ – тако се зове – дизајнирао је ирски дизајнер шешира Филип Трејси (Philip Treacy) за модну новинарку Изабелу Блов. Ово је модел из колекције прољеће-љето 2021. Звијезду "Звијезда је рођена" на црвеном тепиху пратио је њен вереник, Мајкл Полански.

 Гага је одлучила да дода још драме уз помоћ својих аксесоара, укључујући скулптурални украс за главу са провидним црним чипкастим велом. Свој изглед је заокружила низом дијамантског накита бренда Tiffany & Цо.

У “Јокер: Фолие à deux” Стефани Germanotta – њено право име – глуми Харлеен Quinzel, звану Harley Quinn, која игра Артура Флецка, познатог Јокера, која никога не оставља равнодушним.

Глумачку екипу чине Hoaquin Phoenix у насловној улози, као и Зизи Бетз.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана