Легенда порно-индустрије Лиза Ен одлази у пензију

Б92
Легенда порно-индустрије Лиза Ен одлази у пензију

Ветеранка порно-индустрије и најтраженије име међу порно звијездама на већини сајтова за одрасле Лиза Ен (42) објавила је да завршава каријеру испред камера и посвећује се "консалтингу" и фантази спортовима, са фокусом на амерички фудбал.

Лиза Ен, која је по истраживању сајта PorHub на врху листе и код корисника из регије, објавила је на званичном профилу на Фејсбуку руком писану поруку обожаваоцима у којој их обавјештава да ће крајем године завршити глумачку каријеру и да ће се посветити свом "новом сну", а то је перфектна сезона у фантази НФЛ-у.

Она је потписала уговор са ради-станицом Сиријус Икс еМ која је посвећена фантази спортовима и сваког понедјељка ће водити емисију о "фантазирању" у НФЛ-у под називом "Lisa Ann Does Fantasy ".


"За жену не постоји ништа љепше него када се осјећа секси. Од данас ћу доњи веш носити само за себе, а мислићу на вас", поручила је Лиза Ен.

Њена објава је изазвала прави потрес на интернету, а добра вијест за све њене фанове је то што ће ипак на неки начин остати у индустрији секса.

Лиза Ен планира да са својом пословном партнерком Џејден Џејмс отвори консултантску компанију за младе колеге.

До краја године требало би да објави још неколико својих досад невиђених радова.

Лиза Ен Иза себе има 445 улога у филмовима за одрасле, а сама је режирала 12. Каријеру је отпочела 1993. године, а послије дуге паузе вратила се на сцену 2006. и постала једна од највећих звијезда порно-индустрије у којој је побрала многе награде, највише у категорији МИЛФ.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана