Леди Гага провоцирала госте

Агенције
Леди Гага провоцирала госте

Када Леди Гага пјева боље је слушати, јер ако публика не слуша, она ће престати да пјева.

Када се чуо гласан жамор из публике у хотелу "Плаза" током џез наступа ове пјевачице, она је усред друге пјесме стала и рекла: "Хоћете ли ућутати? Ми овдје изводимо џез" и додала: "Проклети богати људи".

Ова двадесетосмогодишња пјевачица наступила је у оквиру Недјеље моде у Њујорку, а забави су присуствовали Донатела Версаће, Либерти Рос, Брук Шилдс и други. 

Поп-звијезда је том приликом пјевала пјесме са заједничког џез албума са Тонијем Бенетом под називом "Cheek to Cheek", који ће бити пуштен у продају 23. септембра.

Леди Гага је имала кратку плаву косу и црну кожну хаљину коју је, како каже, креирала њена сестра. 

Позната по томе што воли да помјера границе Леди Гага се на забави појавила у провокативном издању и прекршила правило да уз велики деколте не иде и дубок изрез на сукњи.

Пјевачица је пажњу на црвеном тепиху плијенила необичном и провокативном одјевном комбинацијом коју је употпунила вртоглаво високим чизмицама и мрежастим чарапама.

Она је искористила прилику и позирала са многим колегама из свијета шоу-бизниса, па и са Брук Шилдс, између осталих. Многи су похвалили пјевачицин нови изглед који карактерише њена платинастоплава коса. 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана