Леди Гага поклонила пјесму чудовиштима

Глас Српске
Леди Гага поклонила пјесму чудовиштима

Како је недавно и најавила на свом Твитер налогу, Леди Гага је својим малим чудовиштима поклонила "празничну пјесму", пренијеле су агенције.

Пјевачица је своју армију фанова за празник обрадовала пјесмом "Stuck on F*cking You", која је снимљена, али није објављена ни на једној од верзија албума "Born This Way".
Пјевачица је у поноћ по њујоршком времену преко своје Твитер странице лансирала пјесму којом доминирају гитарски звук и која је за нијансу "смјернија" од осталих из њеног репертоара, али само у свирачком дијелу, ријечи су сасвим друга прича…
На свом YouTube каналу Леди Гага је објаснила како је пјесма настала: "Написала сам је у Минесоти, у аутобусу, послије наступа на "Monster Ball" турнеји.

Снимили смо је из првог покушаја. Фернандо на гитари, Пол на бубњевима, ја сам је написала, отпјевала… и ево је."

Она је додала да су сви учесници, док су снимали ствар, у споту били потпуно пијани. Пјесма ми је попут временске капсуле и показује нашу креативност у тренутку. "Срећан Божић, моја мала чудовишта." Пјесма траје пет минута и можете чути гитару, бубњеве и Леди Гагу како "фристајла" у посљедњој минути пјесме.
Иначе, Лади Гага недавно је проглашена као музичарка која је највише зарадила у 2011. години, процјењује се око 90 милиона долара.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана