Леди Гага најавила спектакл у загребачкој Aрени

Глас Српске
Леди Гага најавила спектакл у загребачкој Aрени

Контроверзна америчка пјевачица Леди Гага одржаће петог новембра концерт у загребачкој Aрени који ће бити спектакл какав још није виђен на овим просторима. Наиме, Гага са собом доноси 70 тона опреме која ће висити са плафона дворане у коју ће за ту прилику стати 10.351 посјетилац. Многи Бањалучани и становници других градова из РС већ су купили карте и намјеравају да присуствују можда најспектакуларнијем концерту ове године у региону.

- Поента овога што радим јесте то да за своје обожаваоце желим да створим простор у којем ће се осјећати слободно и у којем ће моћи славити оно што јесу. Као тинејџерка нисам се уклапала ни у једно друштво и осјећала сам се као фрик. Желим да сви они који се тако осјећају знају да у мени имају пријатеља - објаснила је Гага, гостујући у ток шоуу Елен де Џенерс, своју улогу на музичкој сцени на којој је креативним и иновативним духом за само годину изазвала праву револуцију и наступима помјерила границе концертног искуства.

Шта очекује све који ће се у петак упутити у Загреб и уживо видјети Мадону 21. вијека рекли су "Вечерњем листу" из "Лупа" продукције.

- Позорница ће заузимати највећи дио Aрене, јер ће се састојати од два дијела, а биће постављена и дугачка модна писта. За разлику од већине концерата на којима се расвјета налази само изнад позорнице, на овоме ће бити повјешана изнад пола дворане - истакла је Сања Aјдиновски.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана