Леди Гага мора на операцију кука

Агенције
Леди Гага мора на операцију кука

Поп пјевачица Леди Гага отказала је преостале наступе у оквиру "Borna This Way Ball" турнеје, јер мора да иде на операцију кука, саопштио је промотер турнеје "Live nation".

Ова 26-годишња пјевачица објавила је да пати од упале зглобова, али је ипак установљено да су Гагине повреде много озбиљније него што је она мислила.

- Послије додатних тестова које је обавила како би видјела колико су тешке повреде установљено је да Леди Гага има оштећење лабрума - наводи се у саопштењу "Live nation ".

Гага ће морати да иде на операцију како би ријешила проблем, послије које ће морати да одмара, а то је натјерало да одложи турнеју док не оздрави, дио је саопштења промотора.

Леди Гага се налази на турнеји већ двије године и путовала је на шест континената. Она је у уторак отказала четири наступа у САД рекавши да има проблем са упалом зглобова и да не може да хода.

Популарна пјевачица рођена је 28. марта 1986. године, а постала је позната послије објављивања свог дебитантског албума "The Fame" 2008, који је добио углавном повољне рецензије критичара. У писању пјесама и у наступима на Гагу утичу музичари као што су Дејвид Боуви и Мадона.

Такође, Леди Гага се појавила на "Тајмсовој" листи 100 најутицајнијих људи на свијету. Интересантно је да је Гага већ са четири године научила да свира клавир, са 13 је компоновала своју прву баладу, а са 17 је примљена у школу умјетности у Њујорку.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана