Леди Гага донира милион долара бескућницима

Глас Српске
Леди Гага донира милион долара бескућницима

Леди Гага жели да донира милион долара за помоћ младима који живе у Њујорку без крова над главом. Међутим, још се није одлучила којој ће организацији уплатити новац. Леди Гага је предложила својим обожаваоцима на "Фејсбуку" да гласају међу изабранима. Резултати ће бити објављени 9. маја на посебном концерту под покровитељством фондације "Робин Худ".

- Пресрећна сам што сарађујем са добротворном организацијом "Робин Худ", која се бори за помоћ младима Њујорка. То је мој град и ја желим да помогнем тој дјеци - изјавила је Гага.

Прије концерта на америчкој мрежи "HBO" биће емитован документарац са њене турнеје, у којем такође истиче колико је Велика јабука утицала на то да се афирмише као умјетница.

Ово није први хумани гест популарне пјевачице. Наиме, послије цунамија у Јапану, пјевачица је путем своје службене интернет странице замолила своје обожаваоце, које зове малим чудовиштима, да купе наруквице по цијени од пет или више долара, како би помогли жртвама потреса у Јапану.

Да подсјетимо, Леди Гага се ове године нашла међу десет најбогатијих славних дама на познатој листи часописа "Форбс".

Добре позиције Леди Гаге све су изненадиле, а контроверзна 24-годишња пјевачица плијени медијску пажњу гдје год се појави. Каријера јој напредује и више него добро те је засјела на четврто мјесто са 40 милиона фунти, чиме је славну 52-годишњу Мадону изгурала на пето мјесто.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана