Лечић тужио младу глумицу јер је одбила да глуми са њим

ГС
Лечић тужио младу глумицу јер је одбила да глуми са њим

Глумац Бранислав Лечић тужио је глумицу Анђелу Јовановић јер је одбила да са њим глуми у истој сцени серије "Радио Милева".

Лечић тражи да му Анђела Јовановић исплати новчани износ од 300.000 динара за "повреду части и угледа", а прво, припремно рочиште заказано је за сриједу, 6. март.

Анђела Јовановић је једна од главних глумица у серији "Радио Милева", док је Лечић требало да се појави као епизодна улога у четвртој сезони.

Она је потврдила за "Блиц" да је Лечић поднио тужбу против ње за повреду части и угледа.

"Да, тачно је да ме је Бранислав Лечић тужио суду, јер сам одбила да играм с њим у серији 'Радио Милева'. Одбила сам да играм због непријатног догађаја из прошлости који сам имала с њим. Ни сада, ни било када у будућности не желим да будем у истом кадру с тим човеком како због онога кроз шта сам ја прошла, тако и принципијелно, због онога за шта су га моје колегинице оптуживале", рекла је кратко за Анђела Јовановић, не желећи да говори о детаљима „непријатног искуства из прошлости“.

У Лечићевој тужби у коју је "Блиц" имао увид, наводи се да „када је тужена Анђела Јовановић сазнала да Лечић треба да буде ангажован на снимању серије "Радио Милева", јавно је негодовала и изјавила да не жели да игра са силоватељем и сексуалним напасником, те да ће, уколико Лечић буде ангажован на снимању серије, напустити пројекат из револта“.

У тужби се даље тврди да је продуцентска кућа била приморана да откаже ангажман Лечићу „имајући у виду да Анђела Јовановић више година игра у серији и да према њеном лику публика гаји одређене симпатије“.

Подсјетимо, Лечића је глумица Данијела Штајнфелд оптужила да ју је силовао 2012. године, али је Више јавно тужилаштво у Београду одбацило тај случај.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана