Лажни милионер из британског ријалити шоу света

Агенције
Лажни милионер из британског ријалити шоу света

Самопрозвани милионер који се појављивао у ријалити шоу емисијама и тврдио да је освојио џекпот, заправо је незапослени преварант који је до грла у дуговима.

Владимир Вилсон створио је илузију луксузног живота користећи друштвене мреже, на којима је објављивао фотографије приватних авиона, скупоцених сатова, бјесних аутомобила и забава на којима је шампањац текао у потоцима.

Током гостовања у MTV емисији "Judge Geordie" 27-годишњак је тврдио да је освојио око 7 милиона евра на лутрији, а наводно је требало да се појави и у емисији британског Channela 5 о породицама које се хвале својим новцем. Прије него што се то догодило, јавност је дознала да је Владимир заправо незапослени трговац који живи у стану у источном Лондону, ког дијели с цимерима, а причу о добитку на лутрији неко је вријеме успјешно користио као улазницу у свијет богатих и славних.

Владимир је током гостовања у емисији " Judge Geordie " водитељку Вицки Патисон показао ормар пун дизајнерске одјеће и луксузни дом. Објаснио је да је с 19 година освојио џекпот.

"Био сам најмлађи добитник џекпота у Великој Британији. Освојио сам 7 милиона евра", рекао је тада.

Додао је да је неко вријеме био и зависник од секса који је на проститутке потрошио 300.000 евра. Касније је тврдио да му је појављивање у тој емисији ријешило љубавне проблеме те да је постао пријатељ с поп звијездом Аријаном Гранде. На Твитеру и Инстаграму почео је да објављује фотографије којима се хвалио својим наводним богатством.

"Мислим да сам пронашао свој слиједећи аутомобил", написао је поред фотографије Астон Мартина, док је поред фотографије колекције скупих сатова написао да његова колекција расте и ставио хаштегове "ролекс, "американекспрес, "милионер, "богатство, "новац, "успјех, "срећа и "милијардер. На једној фотографији коју је објавио чини се да вози Бентли по писти према приватном авиону.

"Новац вам не може купити срећу, али радије бих плакао у Бентлију него у аутобусу", још је једна од његових изјава.

За The Sun је признао да је измислио цијелу причу о добитку на лоту кад се појавио у емисији "Girlfriends" прије три године.

"Само сам хтио упасти у Великог брата и друге ријалити емисије", признао је.

Његов сан је почео да се остварује након што се појавио у "Judge Geordie ", а требао је постати и дио емисије "Britain's Flashiest Fammilies". Након што се дознала истина, продуценти емисије дигли су руке од њега. И не само то, тренутно је у дугу који износи око 25.000 евра.

"Ха ха, било је добро док је трајало", само је један од коментара на његову измишљену причу на интернету, гдjе се Британци све више спрдају са својим лажним милионером.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана