Лазар Ристовски и млада Аница Лазић: Љубав изнад предрасуда?

Курир
Лазар Ристовски и млада Аница Лазић: Љубав изнад предрасуда?

Њих двоје не крију колико су заљубљени, а чак су и подијелили кадар у серији „Дрим тим“.

Иако је разлика у годинама 39 година, овај пар ужива у својој љубави.

- Највише се пише о разлици у годинама, а Лазар и ја то и не осјећамо. Има један моменат када се осјети разлика у годинама, а то је када једемо палачинке – ја једем са кремом, а он са џемом и орасима. Тада осјетимо, и то је то. Очигледно је то нешто што је тако, и жао ми је што се жене данас, када напуне четрдесет година, већ називају бабама, као да је старење и имати одређене године данас срамота.

Волела бих да једног дана будем баба и мени је то циљ. Увек сам била окружена старијима од себе и таква сам од када сам се родила, све моје другарице су старије од мене. Да ли је то зрелост, не знам, али просто ми је такав хороскоп, бог ми је тако дао. Што се нас двоје тиче, та разлика у годинама је код нас најмање важна, а у медијима је најважнија, била је искрена Аница Лазић за Блиц.

Млада Аница често објављује фотографије из приватне архиве са глумцем, а подијелила је на мрежама и дјелић порука и комплимената којима је засипана.

- Прелијепи и много јаки, и ментално и свакако, подршка за вас! – писало је у поруци коју је Аница подијелила на свом Инстаграм профилу, захвалила се, па наставила низ.

- Као неко ко је у браку са 42 године старијим мушкарцем, потпуно те разумијем и шаљем подршку у сваком смислу, љубав је љубав! – гласила је друга порука, на коју је Аница написала:

- Ова порука ме је посебно разнежила. Желим вам сваку срећу!

Такође, Аница је подијелила још једну поруку, коју је прокоментарисала као једну од најљепших тог дана:

- Праве љубави зраче, то знамо ми који их живимо. Они који не разумију, нажалост, не разумију јер нису осјетили и не треба их кривити. Ви останите инспирација, све најбоље!

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана