Латоја Џексон: Моја нећакиња је звијезда

Глас Српске
Латоја Џексон: Моја нећакиња је звијезда

Сестра преминулог краља попа Мајкла Џексона, Ла Тоја Џексон, први пут послије братове смрти проговорила је о боли коју њени нећаци осјећају. Она је наговијестила да би Џексонова дванаестогодишња кћерка Парис могла да постане нова породична звијезда.

- Парис још није свјесна тога, али она је звијезда у успону. Јако је талентована и ако буде хтјела да се бави шоубизнисом, успјеће - увјерена је Ла Тоја.

Ла Тоја је открила да дјеци, која тренутно живе са баком и дједом, цијела породица стоји на располагању, како би им што више помагали у овом, за њих веома тешком, животном периоду.
- Парис све вријеме прича и размишља о тати. Она се најбоље држи. Сваки дан пише и носи његову одјећу која још има његов мирис и то јој јако помаже - испричала је Ла Тоја. Она је додала да је соба мале Парис препуна Мајклових фотографија и постера.

Послије његове смрти дјеца су отишла у кућу у којој су живјели и узели све што су хтјели.

- Парис је узела све што је на себи имало Мајклову слику. Сваки дан гледа његове спотове и приватне видео-снимке - открива Ла Тоја.

Међутим, са старијим сином Мајкла Џексона ситуација није баш блистава.

- Принц једноставно не жели да разговара о оцу, не жели да гледа његове фотографије, спотове, ништа. Прерано му је, још га то све јако узнемирава и ми га не присиљавамо ни на шта. Тренутно смо јако забринути за њега - каже Ла Тоја.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана