Латино заводник објавио голишаве фотографије са плаже и послао цијелом свијету важну поруку

Агенције
Латино заводник објавио голишаве фотографије са плаже и послао цијелом свијету важну поруку

Аргентински глумац Себастијан Руљи, који је женама за око запео глумећи презгодног Хектора у теленовели “Руби”, изненадио је своје обожаватељке фотографијама на којима на плажи позира без иједне крпице на себи.

Своје пратиоце прво је зафркавао скривајући стратешке дијелове рукама и тврдио да ће показати дланове ако добије милион лајкова.

Након што је добио скоро милион лајкова, на наредној је фотографији заиста подигао руке, али фотографкиња му је гениталије прекрила комадом смећа, преноси index.hr.

“Показао сам дланове, али ако не видите више, то је због смећа. Надам се да ће ова фотографија доћи до милион људи који ће схватити да је штета да се смеће и даље гомила на плажама и кварити пуно тога, укључујући и ову фотографију. Да нема толико смећа, ова плажа би била рај. Овај свијет би био другачије мјесто. Штета што смо неодговорни као друштво и увијек тражимо кривицу у другима. Не бацајте смеће, не користите толико пластике. Очистимо плаже, покупимо оно што можемо. Надам се да ће ово лудило помоћи да се подигне свијест о томе како је важно да чувамо нашу околину, нашу планету. Хвала вам на лајковима и коментарима, али бићу вам још захвалнији ако будете ширили ову поруку”, написао је глумац уз фотографију.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана