Лариса упецала фудбалера

Глас Српске
Лариса упецала фудбалера

Парагвајска старлета Лариса Рикелме, прихваћена као мис Мундијала у Јужноафричкој Републици међу свим навијачицама, заљубила се у фудбалера.

Срећнику је име Волтер Фретес, има 28 година, игра десног бочног у клубу Серо Портењо, најтрофејнијем парагвајском клубу и актуелном државном прваку, а једном је чак наступио и за национални тим Парагваја.

О њиховој вези писао је локални таблоид "Кроника". Сада већ славна Јужноамериканка освојила је насловнице навијајући за Парагвај током турнира у Јужној Aфрици. Славу је потом оплодила низом голишавих серијала за локалне магазине, а успјела је изаћи и на насловници парагвајског издања популарног магазина "Плејбој".

Двадесетпетогодишња Лариса је послије Мундијала, који је ова љепотица на један начин обиљежила, признала како ни у сновима није очекивала да ће јој се остварити жеља да је овогодишње Свјетско првенство у фудбалу планетарно прослави. Наиме, у част парагвајских играча, Лариса је обећала да ће позирати гола. Обећање је прво "дјелимично" испунила, сликајући се на стадиону за један парагвајски магазин, а послије  негодовања бројних навијача одлучила је да до краја испуни обећање. О њој се прије Мундијала ништа није знало, а сада заокупља пажњу јавности из свих дијелова свијета.

У августу прошле године медији су објавили да Лариса има момка, а њено срце тада је освојио Коке Онето, парагвајски модел и дизајнер фармерки.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана