Лакурт и Мишура најљепше без премца

Aгенције
Лакурт и Мишура најљепше без премца

Француски пливач Камил Лакурт и хрватска кошаркашица Антонија Мишура проглашени су од стране америчког часописа "Bleacher Report" за најљепше спортисте на Олимпијским играма у Лондону.

Њх двоје су у конкуренцији преко десет хиљада спортиста понијели ласкаве титуле, а поред што су успјешни спортисти, када заврше каријеру моћи ће врло брзо да пронађу ангажмане у свијету моде. Обоје већ сада имају таква искуства, јер је Лакурт дуго времена био заштитно лице козметичке куће "Clarins", док је Мишура у жижу интересовања доспјела чак и у Америци. Након што је читаоцима представио "Bleacher Report", за Мишуру је занимање показао кошаркаш Чикага Нејт Робинсон. Антонијина љепота га је толико одушевила да је на "Твитеру" оставио врло позитиван коментар за Мишуру.

- Вау, Антонија Мишура вјероватно је најљепша кошаркашица икада која је обула тенисице и истрчала на паркет - написао је Робинсон.

Лакурт је поред лијепог изгледа 2010. године проглашен за најбољег пливача у Француској, када је постао троструки европски првак. На велику жалост припадница љепшег пола, пливач је у вези са телевизијском звијездом и бившом мис Француске Валери Бег.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана