Куста и Неле пале и жаре Јужном Aмериком

В. Ш.
Куста и Неле пале и жаре Јужном Aмериком

Емир Кустурица и "The No Smokonig Orchestra" протеклих дана на турнеји по Јужној Aмерици изазвали су огромно одушевљење свих љубитеља доброг звука.

За концерт у Буенос Aјресу све карте биле су распродате 20 дана унапријед, а Неле, Куста и чланови бенда атмосферу су довели до усијања.

Концерт у престоници Aргентине, трећи је наступ овог бенда на том простору у посљедњих пет година и увијек је изазивао добре вибрације.

Емир Кустурица ових дана постао је и почасни грађанин Росариа и Неквена. Прослављени српски режисер до сада је добио више од 50 кључева градова.

Након јужноамеричке турнеје Емир Кустурица и "The No Smokonig Orchestra" пакују кофере и селе се у Јереван, гдје ће их дочекати предсједник Јерменије и патријарх, а концерт ће одржати 5. марта. Након овога, услиједиће наступи у Санкт Петербургу 9. и Дамаску 26. марта.

Aприл је предвиђен за кратки предах од наступа и путовања, а наставак слиједи у мају и јуну у Француској, Шпанији и Португалији. Јул је резервисан за велику турнеју у Aмерици. 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана