Kупаћи костими за водене ратнице

РТС
Kупаћи костими за водене ратнице

Квалитет, функционалност, маштовитост и женственост. Таква је нова колекција купаћих костима "Calavera", намjењена женама авантуристичког духа. „Култура сурфа" послужила је као инспирација за стварање креација, које осликавају дух Костарике и других егзотичних дестинација.

Бренд "Calavera" тестира своју нову колекцију купаћих костима, намjењну женама авантуристичког духа које обожавају море и таласе.

Три ријечи које описују узбудљиви бренд, јесу мода, функционалност и спорт, што је одлично приказано у рекламном снимку „Водене ратнице", у којем се три неустрашиве сурферке боре са таласима.

Култура сурфинга била је инспирација дизајнерима да створе креације које осликавају дух Костарике и других егзотичних дестинација.

Квалитетна израда и дизајн преносе филозофију компаније и обједињују умјетност и спорт, користећи француско-полинежанску културу као одскочну даску.

И док је колекција из 2011. године, према оцјени модних стручњака и љубитељки динамичнијих водених спортова, имала одређена ограничења, нови модели знатно су маштовитији и при том одишу женственошћу. Преовладавају нијансе љубичасте, орхидеје и јоргована.

Осим костима, "Calavera" производи и додатке врхунског квалитета за сурфере који цијене разлике.

Палета иновативно дизајнираних производа покрива све што би проницљива сурферка могла да пожели, од неуобичајених костима, до карактеристичних шортсева и капа, мајица против осипа, преко даски за сурфовање. Креативно, оригинално и агресивно.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана