Купа РС за одбојкашице: Јединству трофеј

Ведран Гајић
Купа РС за одбојкашице: Јединству трофеј

БAЊAЛУКA - Одбојкашице Јединства побједнице су овогодишњег купа Републике Српске играног у Мокром, пошто су у финалу савладале убједљиво Јахорину са 3:0 (25:15, 25:16, 25:23).

Прва два сета брчанске "принцезе" су веома лако ријешиле у своју корист, а у трећем дијелу игре одбојкашице Јахорине пружиле су јак отпор, али су ипак поклекле (23:25).

Иако није могао рачунати на готово пола тима због повреда, тренер "принцеза" Горан Хаџић задовољан је освојеним трофејом.

- Од самог почетка играли смо максимално концентрисано и показали да смо квалитетнија екипа од Јахорине. Честитам својим дјевојкама на борбеној игри и сада се окрећемо наставку Премијер лиге БиХ, гдје нам је циљ освајање титуле - рекао је Хаџић. 

Са друге стране, тренер Јахорине, Данило Тадић сматра да је искуство "принцеза" пресудило.

- Они су и прије почетка финала били фаворити што су доказали на терену. Била је примјетна мала доза страха код мојих играчица, а поготово је важну улогу одиграло неискуство у оваквим мечевима. У свим сегментима игре смо подбацили, једино смо парирали у трећем сету, али искуство Јединства на крају је пресудило - истакао је Тадић.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана