Кумства међу познатима која ће вас изненадити

blic.rs
Кумства међу познатима која ће вас изненадити

У свијету свјетског шоубизниса владају ривалства и пријатељства кратког даха.

 Ипак, нађе се мјеста и за искрене и присне односе, па су многе јавне личности су за кумове своје дјеце одабрали славне пријатеље. И то више њих, у Холивуду као да важи правило - што више кумова, више среће.   

Представљамо вам познате кумове на свјетској јавној сцени.

  1) Мадона и Стинг

Два водећа имена свјетске музике кумством ојачали пријатељске односе 

Мадона и Стинг имају сјајне музичкле каријере, али их спаја још једна важна ствар. Чувени музичар  и његова супруга, Труди Стајлер кумови су Року Ричију, Мадонином сину из брака са режисером Гајем Ричијем.  

2) Бред Пит и Боно Вокс

Бред Пит и Анџелина Жоли су за кума њихових близанаца, Вивијен и Нокс, одабрали  пјевача групе “U2”  , Бона Вокса. Да се кумство не добија, зна и Боно, који је предлог брачног пара радо прихватио.  

3) Џејми Ли Кертис и Џејк Гиленхал

Џејми Ли Кертис је кума Џејку Гиленхалу. До кумства је довело њено блиско пријатељство са глумчевим родитељима, режисером Стивеном Гиленхалом и сценаристкињом Наоми Фонер.  

4) Елизабет Харли и Хју Грант

Послије рођења сина Демијана 2002, Елизабет Харли је за сина изабрала чак осморо кумова, а за једног од њих одабрала је бившег партнера Хјуа Гранта.  

Глумица се од колеге растала 2000. године, послије чега је убрзо склопила брак са бизнисменом Стивом Бингом.

5) Викторија Бекам и Ева Лонгорија

Када је Викторија Бекам бирала куму своје ћерке Харпер Базар, избор је пао на Еву Лонгорију.

Одушевљена очајна домаћица је изјавила да ће се трудити да буде укључена у дјевојчицино одрастање.  

6) Елтон Џон и Лејди Гага

Када су  Елтон Џон и његов партнер, Дејвид Фурниш постали родитељи дјечака Закарија 2011, рјешили су да дјечакова кума буде Лејди Гага.  

- Када тражиш особу за то, пронађеш ону коју дјететови родитељи воле - изјавио је Елтон Џон у интервјуу са Барбаром Волтерс.  

Гага се одлично снашла у улози куме, па ју је овај пар додјелио и титулу куме њиховог другог сина Елијаха двије године касније.  

7) Софија Лорен и Дру Баримор

Дру Баримор има велики број кумова, једна од њих је глумица Софија Лорен. До кумства је довела њана друга кума, Ана Страсберг која је блиска са италијанском дивом и која је Дру често водила на Софијино имање у близини Лос Анђелеса.  

Тако је Дру љета проводила у дружењу са сином Софије Лорен.  

8) Стивен Спилберг, Гвинет Палтроу и Дру Баримор

Стивен Спилберг је као близак пријатељ родитеља Гвинет Палтроу, Блајт Денер и Бруса Палтроа, именован за њеног кума одмах по њеном рођењу. Већ поменута Дру Баримор такође је на листи кума славног режисера.  

9) Мајкл Џексон и Никол Ричи

Када је Лајонел Ричи усвојио Никол, за њаног кума је одредио дугогопдишњег приајтеља и сарадника, Мајкла Џексона. Као по неком холивудском обичају, Џексон није био једини који је понио ту титулу. То звање је припало и Квинксију Џонсу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана