Кума Новака Ђоковића једна је од најљепших Српкиња

ГС
Кума Новака Ђоковића једна је од најљепших Српкиња

Новак Ђоковић причао је о свом куму Невену Марковићу, који се не експонира често у јавности, али је Нолету једна од најважнијих особа у животу.

Новак Ђоковић ужива у Женеви и пред почетка турнира на којем учествује од сриједе и свог 37. рођендана одлучио је да гледа фудбал. Тако је многе изненадио што је присуствовао утакмици између Сервета и Јанг Бојса. Није то била случајност, већ је разлог што је одабрао баш тај меч био његов кум и вршњак, Невен Марковић (37).

Открио Новак то и на конференцији за медије, у разговору са тамошњим новинарима. "Мој најбољи пријатељ и кум на мојој свадби био је фудбалер Сервета. Играо је овдје прије 12-13 година. Тада сам први пут дошао да гледам Сервет због њега, подржавао сам њега и клуб. У понедјељак сам дошао са породицом која живи овдје, моја рођака се удаје за једног играча Сервета, тако да је ту повезаност сада. Зато сам уз клуб, пружао сам му подршку. Било је лијепо искуство", рекао је Ђоковић.

Услиједило је и питање о томе ко му је кум. "Мој кум се зове Невен Марковић. Играо је за Сервет, не сјећам се тачно до кад. Био сам овдје због њега, био је доста физички јак играч", насмијао се Ноле.

Онда је започео кратак разговор са једним од новинара који је рекао да га се сјећа и то као да је шокирало Новака. "Сјећате га се? Стварно! Нисам фудбалски стручњак, али је он луд човјек", поручио је Ђоковић са широким осмијехом.

Новак и Невен се знају још од дјетињства. Невен је рођен 20. фебруара 1987. године у Чапљини, играо је на позицији лијевог бека и професионалну каријеру почео је у Раду. Клубу са Бањице, дијелу Београда у ком су одрасли заједно. Имао је кратку епизоду у Младости из Лучана и онда је отишао у иностранство и играо за Васлуи (Румунија), Керкиру (Грчка), НК Загреб, Доксу (Грчка), Спортинг Канзас (МЛС), а у Сервету је био од 2013. до 2015. године. Потом је отишао у Лехију Гдањск и тамо је завршио каријеру.

Новак је био кум на Невеновој свадби са Александром Танасковић 2015. године, а пет година касније су се њих развели и заједно имају ћерку Ину. Потом се фудбалер 2022. године оженио са Наташом Дерикоњом која се такође бави моделингом и један је од најљепших српских модела.

Такође, Невен је био под манастиром Острог у октобру прошле године и крстио је Новакову дјецу, сина Стефана и ћерку Тару.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана