Квентин Тарантино и његова 20 година млађа супруга чекају друго дијете

Кликс
Foto: твитер

Након што је у 57. години по први пут постао отац, из дома култног филмског редитеља Kвентина Тарантина поново стижу лијепе вијести.

Он и његова 20 година млађа супруга Даниела, иначе кћерка израелског пјевача и текстописца Свајка Пика, постати ће родитељи по други пут.

Пар се упознао 2009. године када је редитељ у Израелу радио на промоцији свог филма "Инглоуриоус Бастердс". Заручили су се у јуну 2017. године, а вјенчали годину послије на интимној церемонији у Лос Ангелесу.

У фебруару 2020. године, пар је добио своје прво дијете, сина Леа, а многи су коментарисали како је легендарни редитељ свом првом дјетету дао име по славном глумцу Леонарду ДиКаприју с којим је остварио неке сурадње.

Ипак, у једном интервјуу, Тарантино је негирао те тврдње.

"Нема ништа лоше у томе, но име је добио по дједу моје супруге, али и зато што је, у нашим срцима, он био лав. Тако смо размишљали о њему", изјавио је тада.

Подсјетимо, глумац је раније био фокусиран само на каријеру, тврдећи како би га брак и дјеца могли ометати у цијелом процесу. Али, чини се да се времена мијењају.

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана