Круз Бекам у романси са девет година старијом бразилском музичарком: Њена сличност са Викторијом је невјероватна

ГС
Foto: Принтскрин

Деветнаестогодишњи син Викторије и Дејвида Бекама, Круз Бекам, изненадио је све са љубавном везом коју је отпочео са бразилском пјевачицом и текстописцем Џеки Апостол, која је девет година старија од њега.

Најмлађи Бекам се највјероватније забавља са 28-годишњом Дежи још од јула мјесеца, али ни њихова разлика у годинама није толико изненађење, колико њена сличност са Крузовом мајком Викторијом (50).

Заљубљени пар појавио се у Викторијиној модној ревијиу Паризу, у петак поподне, како би је подржали, гдје се Џеки појавила у елегантној белој сатенској хаљини са скупљеном косом у пунђу, комбинација која је невјероватно подсјећала на једну слику Викторије у сличној сатенској хаљини без леђа и са подигнутом косом, док је гледала преко рамена поред огледала.

Према писању медија Џеки која ће сљедећег мјесеца да прослави 29. рођендан је готово читаву деценију старија од Круза, који у фебруару пуни 20 година.

Његова изабраница је раније била чланица бразилског женског бенда "Schutz". Она је више пута примјећена са Бекамовим током Недјеље моде и чак је носила једну од Викторијиних шик хаљина на њеној ревији.

Вијест о њиховом забављају појавила се свега пар дана након што је Крузова бивша дјевојка Би Ајви изјавила у видео снимку који је објавила на свом ТикТок-у да је ју је "амбициозни музичар преварио".

- Овако смо били заједно, а он ме је увијек варао - објавила је норвешка пјевачица Би Ајви, уз видео на којем се пар љуби на ТикТок-у, док Круз свира гитару.

Испод снимка Бби Иви, која има скоро 60.000 пратилаца на ТикТок-у, добила је подршку фанова који су оставили коментаре на кратки видео.

Међутим, снимак је поново објавила и друга Крузова бивша дјевојка Иси Молонеј, са којом се, изгледа, солидарисала и спријатељила након њиховог разлаза. Чак је објавила и видео у којем су двије бивше Бекамове дјевојке у изласку, са све натписом: "Мислио да никада нећете сазнати једна за другу, а сада су најбоље пријатељице."

Круз је био у вези са Иси (19) у фебруару раније ове године, недјељама прије него што је виђен са Биби Ајви. Заправу су чак заједно ручали у Паризу са кланом Бекам.

У видео снимку који је подијељен на њеној страници, Биби Иви је тврдила да се њен бивши дечко "све вријеме виђао са другом дјевојком", али није директно именовала Круза.

Она је недавном Тик Ток посту такође подијелила и да је била у Паризу на Недјељи моде, али да је под превеликим стресом и отказала је све дневне догађаје. Како је открила "осјећала се преплављено" са емоцијама и цијели дан је била на ивици суза при помисли да напусти своју хотелску собу.

Прије везе са Биби Ајви, Круз је раније излазио са звијездом друштвених медија Иси, као и са глумицом и плесачицом Скај Ледел (23), преноси Телеграф.
 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана