Кристине Aгилера живјела у истој кући са бившим мужем и момком

Глас Српске
Кристине Aгилера живјела у истој кући са бившим мужем и момком

Како ствари могу постати компликоване послије развода потврђује и прича поп пјевачице Кристине Aгилера, која је у својој кући у исто вријеме живјела са бившим супругом, сином и новим момком.

Све до неки дан, Кристина Aгилера, њен син, бивши супруг Џордан Бретмен и њен нови момак Мет Ратлер живјели су заједно у њеној кући на Беверли Хилсу, пише магазин "tmz.com".

Иако је у питању невјероватно велика кућа, неименовани извор је испричао да је ситуација између њих постајала поприлично чудна. Сва срећа да је у уторак по ствари Џордана Бретмена дошао велики камион.

- Хвала Богу да се Џордан иселио из те куће. Ситуација је постајала заиста чудна. Aли Кристина је допуштала да бивши супруг остане због њиховог сина Макса - рекао је извор.

Послије развода Кристина је са сином отишла од куће док се њен супруг не одсели, спавали су по хотелима у Лос Aнђелесу, међутим, послије неког времена пјевачица се вратила у кућу.

Мет и пјевачица везу су започели након што је пјевачица поднијела захтјев за развод, а упознали су се на снимању филма "Burlesque".

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана