Кристина Хендрикс прекинула интервју

Агенције
Кристина Хендрикс прекинула интервју

Глумица Кристина Хендрикс одбила је да настави интервју, док се ријеч "пунија" не избаци из питања, јавиле су агенције.

Хендриксова је због својих облина стекла велику славу у Холивуду, и више се пише о томе шта је обукла и како је у томе изгледала, него о њеним филмским улогама и ангажману у серији "Мад мен".

Популарна глумица је гостовала у Aустралији, гдје је имала неспоразум са новинарком која је интервјуисала. Послије уобичајених питања о проводу у земљи у коју је дошла први пут, дошао је ред на шкакљиво питање.

- Као особа пуније фигуре, инспирисала си многе. Која је најљепша прича које можеш да се сјетиш, а да је у вези са том инспирацијом - питала је новинарка, а Кристина  је скренула поглед и почела да се "вади".

Послије краћег прекида, новинарка је опет поновила спорну ријеч, и интервенисала је особа из Кристинине пратње која је рекла да одмах престане да Хендриксову назива "пунијом".

Кристина је недавно најавила да ће покренути линију купаћих костима.

- Заиста је тешко да пронађете купаћи костим ако имате велике груди. Данашњи модели вам или залијепе груди за тијело или немате никакву подршку. Желим да покренем сопствену линију купаћих костима који ће имати праву подршку - рекла је Кристина.

Ова глумица је рођена у Тенесију има америчко и британско држављанство, а као једну од занимљивости за њу везује се и њено признање да се, иако је природна плавуша, фарба у црвено још од десете године.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана