Кристијан Панући оставио фудбал због Росарије

Глас Српске
Кристијан Панући оставио фудбал због Росарије

Легендарни италијански фудбалер Кристијан Панући, који је освојио Лигу шампиона са Миланом и Реал Мадридом, у фебруару ове године закључио је каријеру због личних разлога, а медији су открили да је фудбалски терен напустио због (пре)велике љубави према лијепој Росарији Канаво.

Панући је током првог дијела сезоне био стандардни првотимац Парме, у коју је стигао прошлога љета из Роме. Средином децембра је "забио" свој првенац за нову екипу, а укупно је скупио 19 наступа прије него што је 23. фебруара објавио како послије седам мјесеци напушта клуб. У споразумном раскиду уговора је наведено да легендарни бек, који је одиграо 57 утакмица у дресу италијанске репрезентације, клуб напушта из личних разлога, а њемачки "Билд" је открио због чега је Панући тако напрасно прекинуо своју успјешну каријеру.

Иако на леђима има већ 37 година, старост није разлог одласка с фудбалских стадиона, већ ултиматум његове прелијепе вјеренице Росарије. Италијанска хостеса која ради на телевизији, која се воли сликати гола и за разне магазине, није више хтјела одржавати везу на даљину и довела је свог заљубљеног момка пред зид.

Ватрена дјевојка са Сицилије живи и ради у Риму, гдје је Панући провео највећи дио своје каријере играјући за Рому (2001-2009). У тренутку када га се "вучица" одрекла због недисциплине, био је присиљен потражити нови клуб и изабрао је Парму. То се није свидјело Росарији, која је издржала пола године, али онда му је дала да изабере између фудбала и ње будући да њихова веза није функционисала на даљину.

Иако је фудбал његова велика љубав, ипак је превагнула она још већа према прекрасној Росарији и Кристијан је објесио копачке о клин.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана