Кристијан Голубовић након осам година излази из затвора

ГС
Кристијан Голубовић након осам година излази из затвора

Александар Кристијан Голубовић у четвртак ће се наћи на слободи, пошто му тога дана истиче казна од осам година затвора, на коју је био осуђен због трговине дрогом. Актер филма "Видимо се у читуљи" и бивши учесник ријалитија "Фарма", како Курир сазнаје, 16. априла требало би да напусти пожаревачку Забелу.

Голубовић је, како је Курир писао, неколико пута подносио молбе за условни отпуст, пошто је на то стекао право после две трећине одслужене казне, али му Виши суд није изашао у сусрет и своју робију морао је да одслужи до последњег дана!

- Голубовић је одслужио казну у потпуности, није имао скраћење нити умањење ни један једини дан - потврдио је за Курир Кристијанов адвокат Гвозден Гргур.

Голубовић је, подсјетимо, био ухапшен због организовања криминалне групе која је трговала хероином од почетка августа 2009. до 16. јануара 2010., када је ухапшен испред Цркве светог Марка у Београду. Полиција је тога дана заплијенила 125 грама мјешавине хероина и парацетамола, као и један пиштољ.

Пред судом, Кристијан се бранио да није шверцовао дрогу из Новог Пазара, већ да је набављао ћевапе и парфеме.

Када у четвртак буде изашао на капију затвора, он ће бити потпуно слободан човјек. Како за Курир каже један његов познаник, Голубовић планира да се потпуно смири и промијени живот када се буде нашао на слободи.

- Могуће је да ће се врло брзо наћи у једном од два актуелна ријалитија, расположен је да затвор замијени животом иза камера и на тај начин заради новац који му је потребан за живот - открива наш саговорник и додаје да је овај бивши ријалити учесник психички потпуно спреман да настави живот у затвореном простору.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана