Кристен проналази мир у јоги

Агенције
Кристен проналази мир у јоги

Холивудска глумица Кристен Стјуарт свој унутрашњи мир већ неко вријеме проналази у јоги. Млада глумица је послије раскида са Робертом Патинсоном открила јогу, која јој помаже да се ријеши стреса и негативне енергије.

"Hollywood Life" пише да је Кристен открила предности кундалини јоге и да свакодневно вјежба како би средила мисли и пронашла мир. Стјуартова је, наводно, хтјела да посјети Роберта у Аустралији, гдје он снима филм "Ровер", али су јој савјетовали да то није паметна идеја.

- Наравно да јој недостаје Роберт, али Кристен се сад одлично осјећа. Хтјела је да га посјети на филмском сету у Аустралији, али схватила је да му мора дати простора. Она сад много времена проводи са својом породицом и пријатељима. Дружи се и са својим млађим братом Тејлором Стјуартом. Једноставно, живи нормалан живот и проналази утјеху у свакодневним стварима - пишу медији.

Наводно је Кристен врло оптимистична када је у питању будућност везе са Робертом.

- Она вјерује да ће се ствари између њих средити. Увјерена је да ће њих двоје опет бити заједно. Жели само да обоје буду срећни - наводе амерички медији.

Иначе, Роберт за филм "Ровер" каже да је један од највећих пројеката на којем је икад радио.

- Сценарио је врло захтјеван, али то је дефинитивно један од најбољих сценарија које сам имао у рукама од када се бавим овим послом -  рекао је Патинсон.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана