Криса оставила дјевојка због Ријане

Агенције
Криса оставила дјевојка због Ријане

Пјевача Криса Брауна је оставила дјевојка јер је схватила да и даље гаји осјећања према бившој љубави, пјевачици Ријани, јавиле су агенције.

Ријана  је усликана у понедјељак у ноћном проводу са својим бившим дечком Крисом Брауном  и тиме доказала да је и даље блиска с њим.

Иако је познати репер 2009. године претукао Ријану, пар је виђен у ноћном клубу у Њујорку. Ријана и Крис су се страсно љубили, а по ријечима очевидаца  послије тога су отишли у хотел. Репер је стигао те вечери у клуб, а послије њега и Ријана. Браун је скинуо мајицу и почео да игра са Ријаном.

Славна пјевачица недавно је признала да и даље воли Криса без обзира на то што је претукао и да је он љубав њеног живота.

Браун је 2009. осуђен због напада на Ријану уочи додјеле "Греми" награда. Он се јавно извинио и био је осуђен на пет година условне, на друштвено-корисни рад, савјетовање због насиља и било му је наређено да се клони пјевачице са Барбадоса. Прошле године забрана приласка је уклоњена и пар се ове године поново нашао у студију, снимивши синглове "Биртхдаy Цаке" и "Турн Уп тхе Мусиц", што је изазвало спекулације да су опет заједно.

- Постали смо блиски од када је уклоњена забрана приласка. Радили смо на томе, мало по мало, и није било лако - рекла је пјевачица и додала да су поново  изградили повјерење.

Истакла је да се и даље воле и то вјероватно заувијек и да то није нешто што ће покушати да промијене.  

- Тешко је да сакријем осјећања када се сретнем са Брауном, неугодно ми је јер  га и даље волим. Имам лептириће у стомаку, а морам да задржим ово камено лице и не дозволим да се то види - рекла је Ријана.

 

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана