Крис Браун пријетио Ријани смрћу

Глас Српске
Крис Браун пријетио Ријани смрћу

Полицијски извјештај о томе како је музичку звијезду Ријану претукао пјевач Крис Браун, њен тадашњи момак, шокирао је јавност. Иако је већина информација процурила одмах послије овог догађаја, сада су објављени нови детаљи.

У извјештају се наводи да је полиција примила позив од жене која је неконтролисано вриштала, а када су дошли тамо, пронашли су уплакану и узрујану Ријану која је сједјела на возачевом мјесту у паркираном аутомобилу. Ријана је испричала полицајцима да се посвађала са тадашњим момком Крисом Брауном и то због нечега што се догодило раније тога дана.

- Све је почело у аутомобилу гдје је тада бијесна Ријана ударила шакама о пластичну површину испред сувозачевог сједишта. Крис је стао, отворио сувозачева врата аутомобила и покушао да изгура Ријану ван, али му то није пошло за руком јер је била везана безбједносним појасом - пише у полицијском извјештају.
Пошто није могао да је изгура из аутомобила, ухватио је Ријану за главу и ударио је о бочно стакло. Она се тада окренула према возачу, а он ју је десном шаком ударио у лијево око и наставио да вози.

Извјештај открива мрачне детаље о томе како је Крис брутално претукао Ријану и пријетио јој да ће је убити.

Крис је добио условну казну од пет година и казну од шест мјесеци друштвено корисног рада. Бившој дјевојци не смије да приђе на мање од стотину метара. Он се нада да ће успјети да поврати каријеру на стари пут новим албумом, а казну ће одслужити у родној Вирџинији.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана