Крис Браун: Боље би ми било са Ријаном

Глас Српске
Крис Браун: Боље би ми било са Ријаном

Крис Браун је у интервјуу за британски "Тхе Тимес" проговорио о премлаћивању своје бивше дјевојке Ријане због чега је она завршила у болници, а он на суду. Пјевач тврди да је преболио Ријану, али ће "увијек осјећати љубав према њој".

- Била је то велика грешка. Aли ја не поричем да се то догодило, нити бјежим од тога. Мислим да не бих требао допустити да ми то уништи живот. Признајем грешке које сам учинио и радим на себи - рекао је 20-годишњи репер.

Инцидент са Ријаном догодио се у фебруару ове године када су у јавност процуриле слике пјевачице на којима су се јасно видјеле њене бројне повреде. Јавност је била згрожена, али то није спријечило Ријану да се послије изласка из болнице, поново врати у Крисов челични загрљај.

Ускоро послије помирења, 21-годишња Ријана се предомислила и прекинула везу са објашњењем да мора бити позитиван примјер младим женама.

Aли Крис је у интервјуу рекао да су и као пар могли заједно радити на подизању свијести о проблему породичног насиља. 

- Могли смо да пошаљемо бољу поруку да смо остали заједно. Обоје ћемо потражити психолошку помоћ и показати како је насиље у породици погрешно -  рекао је Крис Браун.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана