Кресида не жели на краљевско крштење

Aгенције
Кресида не жели на краљевско крштење

Чини се да је принц Хари све одлучнији у намјери да се ожени својом девојком Кресидом. Иако је позивница за крштење маленог принца Џорџа јасан знак, Кресида баш и није сигурна у то.

Како њени пријатељи тврде, принц ју је позвао да би је упознао са најближим члановима своје породице, али она је веома нервозна због читаве церемоније, те размишља о томе да откаже своје присуство.

Притисак који манекенка трпи самим тим што је дјевојка принца већ је довољан, а за упознавање са породицом још није спремна. Иначе, јавности још нису познати детаљи церемоније, као ни то ко ће кумовати принцу Џорџу. Медији наводе само да ће краљевски пар заобићи традицију те да ће принц имати чак шест кумова и да ниједан од њих неће бити представник краљевске породице.

Кресида, која је манекенка и припадница лондонске више друштвене класе, има добре предиспозиције за улазак у краљевску породицу. Кресидина мајка је некадашњи модел и банкарска насљедница леди Мери-Геј Курзон, кћерка покојног аристократе Ерла Хоува. Мери-Геј Курзон је такође и потомак краља Чарлса II, ванбрачног сина Хенрија Фицроја, војводе од Графтона. Има петоро дјеце из четири брака. Од Кресидиног оца развела се 1994. године. Двадесетчетворогодишња Кресида је пријатељица Харијевих рођака, принцезе Беатрисе и Еугеније, која ју је и упознала са принцем.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана