Кренула са 1.000 долара у џепу, а сад живи своје снове: Ова Српкиња сарађује са највећим холивудским фацама

ГС
Кренула са 1.000 долара у џепу, а сад живи своје снове: Ова Српкиња сарађује са највећим холивудским фацама

Ивана Габрић данас живи канадски сан те је тешко повјеровати да се 2012. тек спремала за Торонто са једним кофером и 1.000 долара у џепу.

Данас, 11 година касније, може се рећи да је постала "краљица екстензија". Доказ је то да се страст према послу увијек исплати, само треба времена.

- Ако имаш решење за нечији проблем и нешто што нико други нема, успех је загарантован. Сви раде екстензије, али нико као ја. Много жена овде има велики проблем с косом и самопоуздањем, а ја им помажем - открива нам власница салона за екстензије, сопствене колекције косе и производа за негу које је назвала према својој наследници - "Britney Hairland".

Тајна Иваниног свјетског успјеха лежи у "фине кератин" и "гел бонд" техници надоградње косе коју у Сјеверној Америци ради само она, захваљујући ексклузивном уговору с једном њемачком компанијом.

- Фине кератин је техника надоградње кератинском капсулом од само 0.3-0.5 г која се савршено стапа с косом клијенткиња због погођене густине. Већина жена има танку косу и користи "тапе ин" или кератинске екстензије од 1 г по капсули које су јако видљиве, но то није случај с мојом техником. Гел бонд је техника надоградње са медицинском течности и ту нема никакве тежине осим тежине косе која се при надоградњи потпуно стапа с косом клијенткињр. Гел долази у 5 боја, хиппалергијски је па нема реакција, а величина капсуле је најмања на свету - само 0,2 цм што је чини невидљивом - објашњава Ивана чији су рад брзо препознале и холивудске звијезде.

- Није ми циљ радити с познатима, већ показати да и као имигрант можеш успети у послу, докле год си другачији. Ипак, волела бих да радим косу Бритни Спирс јер мислим да њене екстензије заслужују боље дане. Имамо неке заједничке људе, па... Никад се не зна. (смех). На столу ме чекају бројне пословне понуде, али желим да корачам полако кроз све, јер сам и мајка.

Ивана посљедњих мјесеци много времена проводи у Хрватској, Србији и Њемачкој гдје производи гел за нову технологију надоградње косе.

 

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана