Крауча завела проститутка

Глас Српске
Крауча завела проститутка

Питер Крауч вјероватно је био задовољан собом послије (не)проспаване ноћи са Моником Минт, али питање је шта сад мисли о њој након што је 19-годишња љепотица дала интервју шпанском "Интервјуу" и изјавила да је спавала са пола Реалове свлачионице само због новца.

Крауч је донедавно гласио као фино васпитани младић, фудбалер који није склон инцидентима, невјери и осталим глупостима које се тако често вежу за фудбалске звијезде. Након што су острвски новинари открили да се мало забавио са Моником Минт (а послије тога је шарао и са којекаквим плавушама) он се није превише узбуђивао. Очигледно је био задовољан проведеном ноћи са 19-годишњом љепотицом, а како се осјећа сад, након што је Моника дала интервју Шпанцима, можемо само да замислимо.

- Фудбалери Реал Мадрида су група арогантних глупана који мисле да ће све жене са њима отићи у кревет. Ја сам била са њима само због новца и послије секса брзо бих отишла. Ниједан од њих никад није показао нимало бриге о мени, за разлику од Крауча који не изгледа добро, али је био њежан и галантан. Немогућност комуникације због непознавања језика није нам сметао, добро ме мазио - казала је, између осталог, Моника и додала да је њена цијена 1.000 долара, па и у случајевима кад је била и двојицом Мадриђана одједном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана