Крауч се тријезнио кроз шибер

Глас Српске
Крауч се тријезнио кроз шибер

За разлику од ранијих сезона, Тотенхему је коначно кренуло. Добра игра и још једна побједа, овога пута у Портсмуту и треће мјесто на табели разлози су због којих су фудбалери екипе са "Вајт Харт Лејна" одлучили да дају себи одушка и прославе тренутни успјех.

У елитном лондонском "Мовида" клубу, у друштву љепших половина појавили су се Роби Кин, Џермејн Џенас, Џонатан Вудгејт, али је пажњу свих присутних током вечери привукао Питер Крауч. Вижљасти голгетер, бивши фудбалер Ливерпула и Портсмута те енглески репрезентативац, био је највеселији гост и централна фигура журке. Популарни Родни, под видним утицајем алкохола, цијело вече њихао се у ритму музике, "бацао" своје дугачке екстремитете у друштву саиграча, а у плесном заносу није ни примијетио да је потпуно мокар. Да ли од просутог пића или, можда, од посљедица претјераног знојења, то је и неважно колико чињеница да се фудбалер баш добро провео. Ипак, све што је лијепо кратко траје, па и овај провод који се завршио око два сата послије поноћи, уствари, наставио се у колима.

Крауч, наравно, у припитом стању није сједао за волан, али је зато "искочио" кроз шибер луксузног мерцедеса и такав, већ испијен од умора и пића, мало се охладио на свјежем лондонском ваздуху.

Слике пијаног фудбалера неће се допасти његовом тренеру Харију Реднапу, који је по доласку у Тотенхем најавио да ће искоријенити "парти-навике" код играча, а без обзира што је против Бјелоруса постигао два гола, Крауч ће се сигурно наћи на тапету и код селектора "гордог албиона" Фабија Капела, пословично строгог када су овакве ствари у питању.  

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана