Краљица Малибуа: Она је за Плејбој позирала више од педесет пута

Г.С.
Краљица Малибуа: Она је за Плејбој позирала више од педесет пута

Плавуша, која је позирала за Плејбој више од педесет пута открила је да ништа није толико гламурозно у овом послу као што изгледа

Канађанка Клое Тере се својевремено отворила за "Daily Star" и рекла да свакако јесте гламурозно бити "Плејбој" модел, али да се иза сцене догађа много тога што није толико гламурозно.

"На једном снимању је било минус 50, а ја сам сатима била нага на врху планине. Мислила сам да ћу се буквално заледити. Но, много фанова је рекло да су фотографије биле одличне и да сам добро испозирала. А ја сам мислила у себи, 'због вас, друштво, смрзнут ми је био сваки дио тијела", рекла је.

Њена љепота била је и извор чудних ситуација са неким фотографима, али је она знала да се избори са њима захваљујући јакој личности.

Са другим моделима, нема проблем, јер, како каже, "прилика има за свакога, не желим да се такмичим са људима".

Клое се бавила модним моделингом када је била млада, али је убрзо схватила да жели да буде у гламуру. Упитана како је ушла у индустрију, рекла је да се сама понудила "Плејбоју".

Успеси у овој индустрији су почели да се ређају када је била изабрана да изађе из торте на "Плејбој" забави. "Није требало ја да будем та која ће искочити из торте, али када сам то урадила, добила сам много пажње и све се промијенило. Већ пар дана касније снимала сам за магазин у Мексику".

На Инстаграму је данас прати три милиона људи, а можда ћете се изненадити, њене фотографије које објављује не разликују се превише од фотографија многих дјевојака које нису Плејбој модели.

Клое називају и "краљицом Малибуа", а прије седам дана на Инстаграму је посебном фотографијом прославила чињеницу да има три милиона пратилаца.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана