Краљица Елизабета стално на "кризним" састанцима због интервјуа

ГС
Краљица Елизабета стално на "кризним" састанцима због интервјуа

Британска краљица Елизабета II не престаје да ради на поправљању репутације своје породице након интервјуа принца Харија и његове супруге Меган Маркл.

Иако она, наводно, није гледала интервју, помоћници Бакингемске палате су је темељно информисали о тврдњама које су Хари и Меган изнијели у вези с краљевском породицом.

"Од интервјуа, краљица једва да је имала времена за себе јер је била на сталним кризним састанцима", рекао је извор британским медијима, преноси УС Магазине.

Открива и да је краљица увијек била благог става према Харију и пазила је на њега, па је невјероватно повријеђена и шокирана што је до тога дошло.

"Покушава да буде разумна и ствари сагледа из Харијеве перспективе, али тешко је прихватити наводе које су изнијели принц и Меган. Интервју је 'разорио' краљевску породицу", рекао је извор, пише портал  klix..

Подсјетимо, Меган Маркл је у интервјуу који су она и њен супруг дали Опри Винфри изјавила како су поједини чланови краљевске породице били забринути за то које ће боје коже бити њихов син Арчи, а говорила је и о томе да је помишљала на самоубиство.

Послије готово два дана ћутања, напослијетку се огласила и Бакингемска палата, изјавом да им је жао што су Хари и Меган повријеђени, али и да се неких догађаја сјећају другачије.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана