Краљица Елизабета Друга у урнебесном скечу с медвједићем Падингтоном открила какав сендвич воли

ГС
Foto: Aгенције

Краљица Елизабета Друга душевила је милионе гледатеља појавивши се у изненађујућем комичном скечу с медвједићем Падингтоном, откривши му да воли сендвиче с мармеладом и да у својој познатој торбици држи залихе за изванредне ситуације.

Краљица и познати медвједић састали су се на чају у Buckhingamskoj палачи у склопу посебне, тајно унапријед снимљене секвенце која је емитована на почетку ББЦ-јеве платинасте забаве у палачи.
Медвјед у капутићу рекао је краљици како се побринуо да увијек има своју омиљену посластицу уз себе за сваки случај, подижући свој црвени шешир како би показао сендвич.

"И ја", одговорила је краљица отворивши торбу. "Ја их држим овдје", казала је и потом показала двије шните круха и мармеладу од наранче.
Медвједић је касније честитао краљици на 70-годишњој владавини. Неспојиви двојац је потом заједно слушао ритмове пјесме Wе Wилл Роцк Yоу испред палаче.


Видео с медвједићем Падингтоном подсјетио је неке на церемонију отварања Олимпијских игара у Лондону 2012.

У кратком филму на отварању Олимпијских игара краљица са Џејмс Бондом, односно глумцом Даниелом Крејгом, из Buckingamske палаче хеликоптером одлази до стадиона Wembley на који се спушта падобраном.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана