Краљевски биограф: Меган Маркл је нарцис који контролише принца Харија

Танјуг
Краљевски биограф: Меган Маркл је нарцис који контролише принца Харија

ЛОНДОН - Меган Маркл, војвоткиња од Сасекса је нарцис који контролише и доминира над слабим принцем Харијем, тврди биограф чланова британске краљевске породице Сали Бедел Смит.

У својој новој књизи "Џорџ ВИ и Елизабет: Брак који је спасио монархију", Бедел Смит је упоредила Меган са Американком Волис Смит, због које је краљ Едвард  абдицирао 1936, јер није могао да ожени двоструко разведену Смит, пише Тајмс.

Едварда је потом наслиједио Џорџ ВИ, отац краљице Елизабете II а краљевска породица му никад није опростила абдикацију, коју су, према Бедел Смит, сматрали издајом. Ауторка је упоредила ситуације краљева Едварда и Џорџа са несугласицама између принца Вилијама и принца Харија и истакла да се у оба случаја "појавила Американка која је променила динамику".

Меган се наводно сукобила са Вилијамом након што се удала за Харија 2018. године.

"У неким аспектима Меган и војвоткиња од Виндзора, Волис Смит, имају сличне квалитете: веома нарцисоидне, контролишу и доминирају. А ако прочитате Давидова (Едвардова) писма његовој претходној љубавници можете видети колико је био слаб и колико му је била потребна доминантна жена, а Хари је донекле исти", тврди Бедел Смит.

Тајмс наводи да је однос између Вилијама и Харија озбиљно затегнут јер су наводно одбили да се појаве заједно на додели награда у част принцезе Дајане претходне недеље.

Џорџ и Едвард су, као Вилијам и Хари једно вријеме били блиски, али су односи између њих захладнели након абдикације и наводне повезаности Едварда и Волис са нацистима, каже биограф.

"Другачије је. Хари никада неćе бити краљ. Али мислим да постоје слична осеćања издаје која су довела до тога да је Вилијам посебно бесан на свог брата, са добрим разлогом", рекла је америчка ауторка.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана