Краљевска породица традиционално прославила Божић на омиљеном мјесту покојне краљице

ГС
Краљевска породица традиционално прославила Божић на омиљеном мјесту покојне краљице

Британска краљевска породица и ове је године већ традиционално стигла на божићну свету мису у Сандрингам гдје су их дочекали бројни фанови.

При доласку у цркву поздравили су окупљене, од њих примили букете цвијећа и честитке, а онда су се краљ Чарлс III, краљица Камила, принц Вилијам, Кејт Мидлтон и њихова дјеца упутили у цркву.

Уз принца Луиса, Џорџа и Шарлоту ту је била и Миа Тиндал, кћи Вилијамове сестричне Заре Тиндал.

Млађа сестра краља Чарлса III такође је стигла, у друштву супруга Сир Тимотија Лоренса, а божићно славље нису пропустили ни војвода и војвоткиња од Единбурга - најмлађи краљев брат Едвард и његова супруга Софи. Осим њих, стигли су и принцеза Ан, али и омражени принц Ендрју који је био у друштву бивше супруге Саре Фергусон.

А принц Вилијам и Кејт нису заборавили ни своје пратиоце на друштвеним мрежама па су им послали божићну честитку уз неодољиву фотографију своје дјеце.

Луис, Џорџ и Шарлот сједили су на клупи загрљени, а њихови мама и тата у опис су додали: ''Желимо вам свима срећан Божић, од наше породице вашој!''.

Иначе, краљевска породица у Сандрингаму слави Божић од 1998. године јер је то било и омиљено мјесто преминуле краљице Елизабете II, преноси "ShowBuzz".

 

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана