Краљевска породица не подноси нову Харијеву дјевојку

Агенције
Краљевска породица не подноси нову Харијеву дјевојку

Срце принца Харија овог пута је освојила прелијепа америчко-канадска глумица Меган Маркл (35), коју је телевизијска публика упознала гледајући серије "Fringe" и "Suites".

Како јављају британски, али и амерички медији, Марклова, која је дијелом и афроамеричког поријекла, је већ неколико пута посјетила Харија у Лондону. Том приликом се упознала и са војводом и војвоткињом од Кембриџа Вилијамом и Кејт.

Пар се наводно упознао у Торонту током љета, на промоцији фондације "Invictus Games", која има циљ да олакша живот особама које живе с неким инвалидитетом.

Британски медији јављају да краљевска породица није ни најмање срећна због овог Харијевог избора. Баш напротив, они су већ нашли три разлога због чега принц Хари не би требало да буде с лијепом глумицом.

Наиме, медији пишу да је прави скандал то што се један британски принц заљубио у Американку, али то није једино што им смета. Велики проблем на путу ка прихватању ове Харијеве одлуке биће и то што је Меган старија од принца (иако само три године), као и чињеница да је она већ била у браку. Марклова је, наиме, двије године била удата за Тревора Енглсона.

То, ипак, не смета Харију, који ужива у љубави.

- Срећнији је него што је био протеклих година. Он је тренутно у веома опуштеном периоду живота и Меган је наишла у право вријеме - каже извор близак "несташном" принцу.

Пратите нас на нашој Фејсбук и Инстаграм страници и Твитер налогу.

© АД "Глас Српске" Бања Лука, 2018., ISSN 2303-7385, Сва права придржана